privacyverklaring

Wat is BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven


Binnen de BOVAG-afdeling Onafhankelijke Autobedrijven zijn de onafhankelijke autobedrijven verenigd. Zij verkopen, onderhouden en repareren auto’s van elk merk, zonder verbintenis met een bepaalde fabrikant. BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Om de bij BOVAG aangesloten bedrijven zo goed mogelijk van dienst te zijn, is de BOVAG-organisatie opgesplitst in afdelingen per bedrijfstak.


Behoud ik mijn fabrieksgarantie bij het onafhankelijke autobedrijf.


Zeer zeker. U bent als consument vrij om te kiezen waar u uw auto wilt laten onderhouden.

Als u kiest voor een onafhankelijk autobedrijf behoudt u dus gewoon de originele fabrieksgarantie. Dit is bepaald in Europese wetgeving.


Kan ik bij een onafhankelijk autobedrijf ook een nieuwe auto aanschaffen.


Zeker. Via een onafhankelijk autobedrijf is het mogelijk om een nieuwe auto aan te schaffen. Zij zijn niet gebonden aan een merk dus kunnen zij u ieder gewenst merk en model leveren.


Behoud ik dan ook mijn garantie op een nieuwe auto.


Uw fabrieksgarantie blijft gewoon intact, ook wanneer u uw nieuwe auto aanschaft via een onafhankelijk autobedrijf.


Waar vind ik een onafhankelijk autobedrijf.


Er zijn ruim 3400 onafhankelijk autobedrijven aangesloten bij BOVAG, dus is er altijd een bij u in de buurt. Gebruik de zoekmachine voor het vinden van een uitstekend adres voor aankoop, onderhoud en reparatie van uw auto bij u om de hoek.